Lean Cultuur

"...ALS VERANDERKRACHT DE UITDAGING IS!"

Frank van der Laan is oprichter van Lean Cultuur en vanaf 1993 actief als trainer/coach en consultant op het gebied van (persoonlijke) communicatie, sales, motivatie en verandermanagement. Met zijn achtergrond als ex-topsporter heeft hij zich gespecialiseerd in teamontwikkeling.
Hij volgde diverse opleidingen o.a. NLP, de RET-methode en is gecertificeerd als Lean Consultant Green Belt (UNC Plus Delta) en Systeemdynamieken in Organisaties (Hellinger Instituut).
Als verandermanager/ trainer staat de succesfactor 'mens' voorop en richt hij zich op overtuigingen en handelen van mens en organisatie om effectiever te veranderen.


Hij laat zien hoe sterk we het oude systeem bij verandering blijven dienen tegen beter weten in en nieuw denken dwarsbomen. Frank belicht ons gedrag op indringende en herkenbare wijze. Geen langdradige theoretische onderbouwingen, maar juist inzicht verschaffen in regelrechte realiteit.
Zijn stijl is pragmatisch, relativerend , interactief en altijd met open vizier op zoek naar de beste weg!

Zijn motto: "Niet je werk maar je geest managen!"Lean Cultuur is gevestigd op de Koninginnegracht 28 te Den Haag. Hier verzorgen wij trainingen, management-sessies en workshops en ben je van harte welkom.
Voor meer info, neem contact op met Frank van der Laan | 06 22798079
Reis je met het openbaar vervoer? Je kunt op Den Haag Centraal Station bus 69 richting Scheveningen Noorderstrand pakken, uitstappen bij halte Javabrug.

Parkeren kan bij LeanCultuur in de buurt. Klik hier voor een kaart met de verschillende tijden van het betaald parkeren en het gebied met gratis parkeren. De zwarte lijn verwijst naar ons pand, Bloom-House of Health.
SITE BY VH